Αντιπροσωπίες

Οι εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε

B&W International Ltd.

Βαλίτσες μεταφοράς εργαλείων, στεγανές βαλίτσες. Ειδικές κατασκευές.

Η Β&W ιδρύθηκε το 1998 σαν μέλος της BWH Koffer-Gruppe. Κατασκευάζει βαλίτσες εργαλείων-κινητών συνεργείων με ιδιαίτερα ικανοποιητική σχέση ποιότητας/τιμής, κάτω από αυστηρές προδιαγραφές και ελέγχους ποιότητας. 

Εκτός από τα κλασσικά στάνταρ είδη η B&W προσφέρει και βαλίτσες ειδικού σχεδιασμού που απαντούν σε κάθε πιθανή ζήτηση.

Bayerische Maßindustrie A. Keller GmbH (BMI)

Μέτρα ξύλινα, αλφάδια, μετροταινίες, προϊόντα laser

Ο ΒΜΙ είναι μία μεσαίου μεγέθους βιομηχανία η οποία παραμένει από την ίδρυσή της οικογενειακή επιχείρηση. Ο κύριος στόχος είναι η παραγωγή προϊόντων με πλήρη σεβασμό στις υποχρεώσεις του “Made in Germany”.

Πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της τεχνολογίας laser ήδη από το 1993 με περισσότερες από 40 πατέντες στον τομέα αυτό.   Όλες οι προσπάθειες έχουν έναν κοινό σκοπό, την κατασκευή μοντέρνων, υψηλής ποιότητας εργαλείων μέτρησης που να καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών.

KNIPEX

H KNIPEX εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή εργαλείων υψηλής ποιότητας και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Ευρώπη στην γκάμα αυτή.

Όλα ξεκίνησαν το 1882 όταν ο C. Gustav Putsch δημιούργησε το δικό του εργαστήριο σφυρηλάτησης στο Cronenberg (σήμερα προάστιο του Wuppertal). Είμαστε μία ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση τέταρτης γενιάς.

Τα εργαλεία ΚΝΙΡΕΧ ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά τις επιδόσεις, την εργονομία και την διάρκεια ζωής. Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να απαντούν στις ανάγκες των επαγγελματιών οι οποίοι μπορούν να βασίζονται σε αυτά για την καθημερινή τους εργασία.

Επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην εξειδίκευση. Είναι για εμάς ο μόνος τρόπος να αποδείξουμε ότι δίκαια αποτελούμε τον καλύτερο κατασκευαστή πενσών από άποψη ποιότητας, νεωτερισμών και αποτελεσματικότητας. Η επιτυχία μας βασίζεται στο 650 ατόμων ειδικευμένο προσωπικό μας στην διαρκή εκπαίδευση του οποίου δίνουμε ιδιαίτερη σημασία.

Με περισσότερα από χίλια διαφορετικά σχέδια και μεγέθη η ΚΝΙΡΕΧ προσφέρει μία πλήρη γκάμα πενσών για κάθε πιθανή βιομηχανική ή τεχνική εφαρμογή. Το εύρος και η εξειδίκευση του προγράμματος μας εγγυάται την διαθεσιμότητα του καλύτερου εργαλείο για κάθε εφαρμογή.

Στο Wuppertal διαθέτουμε 45,000 m2 (500,000 τετραγωνικά πόδια) βιομηχανικής μονάδας. Όλες οι παραγωγικές φάσεις, από την σφυρηλάτηση (συμπεριλαμβανομένης και της δημιουργίας καλουπιών) μέχρι την συσκευασία γίνονται κάτω από την ίδια στέγη. Η μέθοδος αυτή μας επιτρέπει να διατηρούμε τον αυστηρότερο δυνατό ποιοτικό έλεγχο και να συντονίζουμε αποτελεσματικά όλες τις παραμέτρους της παραγωγικής διαδικασίας.

Στον σκληρό και απαιτητικό κόσμο της καθημερινής χρήσης, η ΚΝΙΡΕΧ απαντά με επιτυχία στην πρόκληση της πλήρους ικανοποίησης του χρησιμοποιητή. Όσον αφορά τα υλικά και τον τρόπο κατασκευής τα εργαλεία μας είναι σχεδιασμένα για σκληρή, εντατική χρήση ενώ ταυτόχρονα αποδίδουν υψηλές επιδόσεις και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο νεωτερισμός και υψηλές επιδόσεις δεν αποτελούν μόνο χαρακτηριστικά των εργαλείων μας αλλά αποτελούν και της βασικές αρχές της παραγωγικής μας διαδικασίας. Μοντέρνα, σύγχρονα μηχανήματα εγγυώνται την παραγωγή σταθερά υψηλής ακρίβειας ποιότητα, στην καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.

Η ΚΝΙΡΕΧ είναι πρωτοπόρος στην δημιουργία νέων εργαλείων. Ξανά και ξανά, οι εμπνεύσεις και δημιουργίες ΚΝΙΡΕΧ προσφέρουν λύσεις από το μέλλον και θέτουν τις προδιαγραφές για αποτελεσματική
και αξιόπιστη εργασία. Για το σκοπό αυτό βασιζόμαστε και αξιοποιούμε τις γνώμες και απόψεις των χρησιμοποιητών. Με την χρήση της πιο προηγμένης τεχνολογίας σχεδιασμού και των πιο εντατικών μεθόδων δοκιμής, δημιουργούμε αξιόπιστα εργαλεία.

Τα εργαλεία μας διατίθενται μέσω οργανωμένων δικτύων διανομής. Δεν πραγματοποιούμε πωλήσεις απ' ευθείας σε χρησιμοποιητές. Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας υψηλό απόθεμα προϊόντων, συμβουλές, εκπαίδευση και υλικό υποστήριξης των πωλήσεων.

Τα εργαλεία ΚΝΙΡΕΧ είναι περιζήτητα σε όλον τον πλανήτη. Περισσότερο από το 60% της παραγωγής μας προορίζεται για την εξαγωγή. Εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών, διανομέων και αντιπροσώπων μας φέρνει σε επαφή με τους πελάτες μας σε περισσότερες από 100 χώρες.

Λίστα εξουσιοδοτημένων καταστημάτων

Κατάλογος εργαλείων για υδραυλικούς

Κατάλογος εργαλείων για ηλεκτρολόγους

LFA-AMYOT

Τσοκ δραπάνων

Το εργοστάσιο βρίσκεται σε μια από τις ωραιότερες περιοχές του Jura στην οποία βρίσκονται επίσης πολλές εταιρίες κατασκευής ρολογιών και εξαρτημάτων. Η ίδια ακριβώς ακρίβεια δίδεται και στην κατασκευή των τσοκ δραπάνων LFA.

To πρόγραμμά της περιλαμβάνει τσοκ δραπάνων με κλειδί ή αυτόματα για κρουστικά ή μη κρουστικά δράπανα.

LYRA - Bleistift-Fabrik GmbH & Co.

LYRA – Πρωτοπορία στο σημάδεμα

Για περισσότερα από 100 χρόνια η Johann Froescheis LYRA Bleistift-Fabrik GmbH & Co. KG είναι γνωστή για την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων σημαδέματος για την βιομηχανία και βιοτεχνία.

NORTON

Εύκαμπτα λειαντικά, δίσκοι κοπής και λείανσης, σμυριδοτροχοί, διαμαντοεργαλεία

H NORTON είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής λειαντικών στον κόσμο, σχεδιάζει λύσεις σε κάθε πρόβλημα λείανσης ακόμη και για την πιο εξειδικευμένη εφαρμογή.

Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία εδώ και 115 χρόνια με εργατικό δυναμικό που ξεπερνά σήμερα τα 10 000 άτομα. Το τμήμα μελετών και ερευνών της NORTON έχει σαν στόχο την ανακάλυψη και δημιουργία νέων λειαντικών κόκκων, δεσμών και σύνθετων δομών. Παραδείγματα τέτοιων ανακαλύψεων είναι το οξείδιο ζιρκονίου (ΝοrZon) και τα κεραμικά λειαντικά (Norton SG και TG).

Ornit Blind Rivets

PICARD

RENNSTEIG WERKZEUGE

Κοπίδια, βελόνια χειρός και για κρουστικά εργαλεία. Τσιμπίδες υδραυλικών. Πρέσες ακροδεκτών και ειδικά εργαλεία.

Ο οίκος Rennsteig ανήκει από το 1991 στο γκρουπ της ΚΝΙΡΕΧ.

Κατασκευάζει στην περιοχή Viernau,περιοχή  με μεγάλη παράδοση στη κατασκευή εργαλείων, εξειδικευμένα επαγγελματικά εργαλεία.

WITTE

Τα εργαλεία χειρός Witte έχουν ιστορία μεγαλύτερη από 200 χρόνια και εμπειρία που σήμερα αναγνωρίζεται σαν μία από τις πιο πολύτιμες στον χώρο των κατασκευαστών κατσαβιδιών και μυτών στην διεθνή αγορά.

O Witte Werkzeuge ήταν η βάση του διεθνώς γνωστού βιομηχανικού γκρουπ Kirchhoff. Απασχολεί διεθνώς περισσότερο από 3000 άτομα στην παραγωγική διαδικασία καθώς και στα γραφεία, σε 10 Ευρωπαϊκές Χώρες, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό και την Βραζιλία.

Οι αξίες του γκρουπ Kirchhoff είναι οι ίδιες ξεκάθαρες εκείνες αξίες που χαρακτηρίζουν την οικογένεια Kirchhoff εδώ και τέσσερις γενιές: σφαιρική αντιμετώπιση, τοπική δράση , επιλογή δημιουργίας προϊόντων προσανατολισμένων στην αγορά καθώς και διαρκής μεγιστοποίηση της δυναμικής τους. Σε αυτή την οικογενειακή επιχείρηση, η οποία είναι γεμάτη από παραδόσεις και δυναμισμό το νεωτεριστικό και μοντέρνο πνεύμα συνδυάζεται με την ευθύνη την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια. Ο στόχος του γκρουπ Kirchhoff είναι να μπορέσουν οι πελάτες του να επωφεληθούν στο μέγιστο και στο βάθος του χρόνου από τις υπηρεσίες ενός ικανού και αποτελεσματικού συνεργάτη ο οποίος δραστηριοποιείται σε τρεις διαφορετικούς βιομηχανικούς τομείς: εργαλεία χειρός , αυτοκινητοβιομηχανία και περιβαντολογική τεχνολογία.

Τα εργαλεία χειρός Witte έχουν ιστορία μεγαλύτερη από 200 χρόνια και εμπειρία που σήμερα αναγνωρίζεται σαν μία από τις πιο πολύτιμες στον χώρο των κατασκευαστών κατσαβιδιών και μυτών στην διεθνή αγορά. Η επιτυχία αυτή βασίζεται σε πρωτοποριακές επενδύσεις καθώς και στην εμμονή στην ποιοτική ανάπτυξη των προϊόντων. Τα εργαλεία Witte απαντούν με άνεση στις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία. Διαθέτουν προχωρημένα εργονομικά χαρακτηριστικά και προσφέρουν ξεκούραστη εργασία ακριβείας.